Villa Mãe Home

Vakantiehuis Villa Mae Home ligt op 4 km ten Noorden van het vissersstadje Olhão aan het einde van een zandweg van 500m. Zeer rustige landelijke omgeving met mooie uitzichten. De villa heeft een brede trap die leidt naar een overdekt terras op het Noorden met ingebouwde banken en een picnic tafel. Heerlijk koele plaats in de zomer. Er is een eenvoudige keuken, ruime zit-eetkamer met een open haard voor de koele winteravonden en patio deuren naar een groot gedeeltelijk overdekt terras op het Zuiden met eettafel en zitgelegenheid.

Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, 1 met een 2-persoonsbed 2.1m, de ander met 2x 1-persoonsbedden en een badkamer met douche. Er is een binnen-en buitentrap naar de 1e verdieping met een grote slaapkamer met twee XL 1-persoonsbedden 2.2m, een en-suite badkamer met een ligbad en patio deuren naar een groot gedeeltelijk overdekt dakterras met prachtige uitzichten over het land, de heuvels en de zee.

Tuin direct om de Villa en vele terrassen met een heerlijk 10 x 5m zwembad voor de broodnodige afkoeling in de zomer.

Huis Huren Algarve Mãe Home - zwembad
Huis Huren Algarve Mãe Home -Terrace 01.jpg
Huis Huren Algarve Mãe Home -Terrace 02.jpg
Huis Huren Algarve Mãe Home -Terrace 03.jpg
Huis Huren Algarve Mãe Home -Terrace 04.jpg
Huis Huren Algarve Mãe Home -Terrace 05.jpg
Huis Huren Algarve Mãe Home -Terrace 06.jpg
Huis Huren Algarve Mâe Home-Terrace 07
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

De villa heeft een brede trap die leidt naar een overdekt terras op het Noorden met ingebouwde banken en een picnic tafel, een heerlijk koele plaats in de zomer. Er is een eenvoudige keuken met een werkbank, met een electrische kookplaat, oven, microwave, koelkast en wasbak. In de ruime zit-eetkamer is een eettafel met stoelen, een ingebouwde zit-hangbank met kussens en 2 comfortabele fauteuils bij de open haard voor de koele winteravonden en patio deuren naar een groot, gedeeltelijk overdekt terras op het Zuiden met een eettafel en hangstoelen. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers waarvan één met een 2 persoonsbed (2.10m lang) en de andere met twee 1-persoons bedden en een badkamer met douche, wastafel, toilet, bidet en de wasmachine. Er is een binnen-en buitentrap naar de 1ste verdieping met een grote slaapkamer met twee 1 persoonsbedden (2.20m lang) een en-suite badkamer met een douche, wastafel en toilet en patio deuren naar een groot gedeeltelijk overdekt dakterras met een tafel en stoelen en prachtige uitzichten over het land, de heuvels en de zee. Direct om de villa is een aangelegde tuin met een prachtig freeform zwembad van 10 x 5m met een ondiep (1.20m) en een diep (2.20m) gedeelte. Het zwembad heeft een Jetstream en een onderwaterlicht wat ‘s avonds een heerlijk “tropen” gevoel geeft! Het is ommuurd en heeft een groot calçada zonneterras met ligbedden en een parasol. Rondom de villa is een tuin met diverse terassen met zitgelegenheid, sommige overdekt, anderen onder een Olijf- of Johannesbroodboom voor de aangename schaduw in de zomer.

Na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag dient u per omgaande 25% van de totale huursom aan te betalen. Pas nadat wij uw aanbetaling ontvangen hebben, is uw reservering definitief.

Uiterlijk 30 dagen voor aankomst bent u het restant verschuldigd.

In geval van annulering, vindt geen restitutie plaats van de reeds betaalde bedragen.

Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij behouden ons het recht voor om bij uitblijven van de betaling zoals hierboven beschreven, de gereserveerde villa als niet verhuurd te beschouwen.

Bij de huurprijs is inbegrepen:

Water en electriciteit, excl. verwarmingskosten.

Bed – en linnengoed.

De eindschoonmaak, mits u het huis opgeruimd en bezemschoon achterlaat.

Het huis wordt gehuurd voor het maximaal aantal personen, dat vermeld wordt bij reservering. Bij overtreding kan u de toegang tot het huis ontzegd worden. Als u tijdens uw verbijf logés wilt ontvangen, dan verzoeken wij u dit alvast bij het boeken door te geven.

Op de aankomstdag bent u welkom vanaf 16:00, op de vertrekdag dient u de villa te verlaten voor 11:00.

Huisdieren worden onder geen beding toegelaten.

Borgsom: bij aankomst dient u een borgsom van € 300,- te betalen, die u bij beëindiging van uw vakantie terug ontvangt indien er geen schade is.

Door te reserveren verklaart u zich akkoord met bovenstaande regelingen.

Periode Weekprijs
1 Januari – 31 Maart € 610
1 April – 31 Mei € 715
1 Juni – 30 Juni € 845
1 Juli – 31 Augustus € 1.400
1 September – 30 September € 845
1 Oktober – 31 Oktober € 715
1 November – 31 December € 610

Inclusief:

  • bed- en badlinnen (aanwezig)

Extra’s:

  • eindschoonmaak € 75,00
  • kinderbedje incl. linnen € 20,00 per week
  • hoge kinderstoel € € 15,00 per week
  • indien gewenst electrische verwarming en haardhout tegen kostprijs

Waarborgsom: € 250,-